Nieuws
Hier vindt u het laatste nieuws, wat voor u van belang kan zijn, volg de berichten. Als u nog vragen heeft n.a.v. het laatste nieuws, kunt u uw vraag stellen aan het secretariaat
.

bog 1 Sinds 2015 uit het programma gehaald en nu introduceren we weer ons B1 programma, dat betekend dat het B programma wordt opgesplitst naar een B1 en B2, Gebleken is dat de overgang van A programma naar B te groot was nu zit daar een tussenstap in, waarbij de afstanden en tijdspanne tussen de A en B programma zitten, B2 is uiteindelijk ons vorige B programma, Voor meer info, zie bij tabblad Gedrag en Gehoorzaamheid de oefeningen. Succes allen.

bog 1Handout van de theorieavond 15 November kunt u downloaden zie button op onze startpagina


bog 1Mosselsouper met na afloop was een groot succes, Met 40 leden met aanhang hebben we heerlijk gegeten en werd er om mooie prijzen gestreden. Deze werden mooi over de leden verdeeld.
,

,

,

bog 1uitslagen van Gedrag en Gehoorzaamheid oktober 2022 staan op de voorpagina bij download buttons,


bog 1 heeft u interesse om tot hondeninstructeur opgeleid te worden, meld u zich bij het secretariaat. In overleg kunnen we opleidingsplan opstellen en met aanvullende cursussen kunt u zich verder bekwamen. ,

bog 1 Roger Longueville is woensdag avond 5 oktober tijdens zijn geliefde sport agility, geveld door hartfalen. Hij is al vele jaren actief in de hondensport zowel als handler , trainer en bestuurslid, bij Hond en Meester te Maldegem, Hij hielp ons graag op de wedstrijden en deed ook graag actief mee met agilty. Hij was een voorbeeld voor velen qua inzet en omgang op en voor de vereniging, We wensen de familie veel sterkte toe met het verlies van Roger.

bog 1 heeft u digitale foto's van onze activiteiten, trainingen enz geeft het door, zodat we onze archieven kunnen vullen.