Nieuws
Hier vindt u het laatste nieuws, wat voor u van belang kan zijn, volg de berichten. Als u nog vragen heeft n.a.v. het laatste nieuws, kunt u uw vraag stellen aan het secretariaat. veel succes allemaal

bog 1Zondag 25 oktober A examen opgesplitst in 2 groepen, als volgt:

om 9.30 uur
Paul met Obi
Luc met Basiel
Martine met Elmer
Christel met Tascha

om 10.15 uur
Sandra met Odin
Patricia met Tess
Lucette met Billie
Caroline met Scooby

overige groepen trainen op hun normale aanvangstijd.
Succes allen.

bog 1 Beste leden, vorige week (42)zaten we in een gedachtegang n.a.v. de afgekondigde verscherpte Covid19 maatregelen om met maximaal 4 leden te trainen per groep.
Om het praktisch te houden zouden we een zondag en dinsdaggroep gaan opzetten. Er is dan ook een mail van uit gegaan om jullie hierover te informeren zodat je, je voorkeur kon opgeven.
Ondanks de oproep hebben we nog niet alle voorkeuren binnen en blijft het moeilijk om groepjes te gaan indelen,

Met voortschrijdend inzicht, en het bericht vanuit de gemeente Sluis dat we met groepen mogen trainen van maximaal 4 personen maar wel afzonderlijk van elkaar waardoor er meerdere groepen op het veld mogen zijn, geeft ons de mogelijkheid om hier op te acteren.
We zien mogelijkheden om de trainingen door te laten gaan zoals jullie gewend zijn maar dan wel de groepen op te splitsen daar we met meer instructeurs op veld zullen staan. Dit vergt nog meer inzet van onze instructeurs om zich hiervoor in te zetten. Maar we gaan de uitdaging aan.
Verder blijft het ieder zijn eigen verantwoordelijkheid om 1,5m afstand te houden . Wij houden in de trainingen zelfs 3m aan ivm zone van de honden.

Conclusie is dat we de training gewoon doorzetten zoals u van ons gewend bent, met een opsplitsing van max 4 in de groep. Ook de stand-in kan worden gehanteerd. U hoeft niet te zitten wachten op een bericht vanuit het secretariaat om te horen in welke groep u zit. dat plan zetten we voorlopig in de ijskast.
hopend dat we hiermee komende periode kunnen overbruggen en weer snel naar een normale situatie kunnen gaan.
bestuur hondenclub Aardenburg

Voor de agility, is het makkelijker te doseren, daar men sowieso met 1 deelnemer en 1 trainer op het veld staat. Het wachten buiten het veld is dan beperkt tot niet meer dan 4 personen/ per trainingsveld, alles in kader van 1,5m afstand houden Vraag aan agility om hier per trainingssessie hier de deelnemers op uit te nodigen. Zodat we aan de regels met elkaar voldoen en zo de hondenclub door deze fase heen komt en open kan blijven Hopend op uw begrip

bog 1Coronamaatregelen blijven van kracht, Bijkomende maatregelen zijn dat we 1,5m zone aanhouden met al onze activiteiten, Bij de entree staan strepen die de 1,5m zone aangeven. Terrasbanken zijn ook zodanig ingedeeld dat de 1,5m maatregel van kracht is. In de kantine is een looprichting aangegeven. Het is aan éénieder om hier respect voor te tonen en zich hieraan te houden.
,
Hoop op jullie begrip
Bestuur Hondenclub Aardenburg

bog 1 Uitslag GenG juli 2020 kunt u terugvinden op de startpagina zie de rechtse buttons.

bog 1 Tussen alle coronacrisis perikelen door kunnen we juist elkaar verbinden door filmpjes, verhalen en verwijzingen hoe we nu met onze hond thuis bezig zijn. Lekker laten speuren/ puzzelen of trucjes leren. Deel ze op de FB pagina of zend ze in. Hartstikke leuk. zie ook https://hersenwerkvoorhonden.nl/ Zie graag jullie filmpjes/ fotos enz

bog 1 Bennie en Eline organiseren een infoavond omtrent agility. Deze is geschikt voor zowel beginners, tussengroepers, gevorderden als mensen die nog geen agility lopen. De basis wordt besproken en er wordt aan de hand van video’s extra zaken toegelicht en besproken. Het belooft een interactieve avond te worden. Geïnteresseerden zijn uiteraard meer dan welkom. Datum n.t.b. i.v.m coronavirus

bog 1 Ledenvergadering 2020 te lezen via onze download zie startpagina

bog 1 heeft u interesse om tot hondeninstructeur opgeleid te worden, meld u dan aan bij het bestuur. In overleg kunnen we opleidingsplan opstellen en met aanvullende cursussen kunt u zich verder bekwamen. ,

bog 1 heeft u digitale foto's van onze activiteiten, trainingen enz geeft het door, zodat we onze archieven kunnen vullen.