Nieuws
Hier vindt u het laatste nieuws, wat voor u van belang kan zijn, volg de berichten. Als u nog vragen heeft n.a.v. het laatste nieuws, kunt u uw vraag stellen aan het secretariaat. veel succes allemaal


bog 1
Goede algemene ledenvergadering gehad met 33 leden en een 4 tal belangstellenden, verslag volgt nog, Proficiat aan Carlos, Vivian en Daphne voor hun herkiesbaar stelling, allen zijn unaniem verkozen met in totaal 99 ja stemmers.

bog 1 1e Aaimiddag voorzien op 30 Januari, Heeft u interesse, meldt u zich bij Brenda


bog 1 Uitslagen Gedrag en gehoorzaamheid A, B, C en D groep te downloaden op onze startpagina, zie rechtse downloadknoppen.

bog 1Agility seizoen sluit outdoor en gaat vanaf 5 november indoor,Indeling en aanvang van de lesgroepen op aangeven van Bennie en Eline. Indoor is gelegen aan de Rokalseidestraat 10 te Maldegem.

bog 1De theorie achter de praktijk was bijzonder geslaagd, goede opkomst, goede interactie en veel kennis gedeeld, De handout van de avond is te downloaden op onze startpagina,

bog 1 Frank van de Nagte heeft zich beschikbaar gesteldt om ons instructeurskorps te komen ondersteunen. hij gaat meelopen in de B groep. We wensen hem veel succes toe.

bog 1 heeft u interesse om tot hondeninstructeur opgeleid te worden, meld u dan aan bij het bestuur. In overleg kunnen we opleidingsplan opstellen en met aanvullende cursussen kunt u zich verder bekwamen. ,

bog 1 heeft u digitale foto's van onze activiteiten, trainingen enz geeft het door, zodat we onze archieven kunnen vullen.